+32 (0) 478 78 03 64 esap@stevoort.be
Selecteer een pagina

Familiebedrijf in hart en nieren

In 2001 richtte vakman Erwin Santermans een eensmanzaak op voor zijn activiteiten als electricien. Zeven jaar later, in 2008,  werd de bvba ESaP opgericht. Ondertussen werken ook zijn twee zonen Corneel en Tuur mee in de zaak en helpen ze op werf. ESaP is dus een familiebedrijf in hart en nieren.

Ons verhaal

Thuis in elektriciteit
sinds 2001

Als familiebedrijf vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Zaakvoerder Erwin is dus op iedere werf persoonlijk aanwezig om ervoor te zorgen dat alle wensen die we samen met de klant afspreken ook effectief ingelost worden.

Herstellingen worden bij ons steeds met de hoogste prioriteit behandeld. Voor onze installaties bieden wij een service binnen de 24 uur. Elke uitgebreide installatie moet ook door een erkend keuringsorganisme gecontroleerd worden. Wij zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk gebeurt en staan in nauw contact met de keurder om alles zo vlot mogelijk af te handelen of eventueel bij te sturen.

 

Algemene
elektriciteitswerken

Bij ons kan je terecht voor kleine elektrische aanpassingen of herstellingen, tot volledige installaties, zowel voor particulieren als voor industriëlen. Voor onze installaties werken wij steeds met kwalitatieve materialen van bekende merken zoals Niko, Niko Home Control, KNX, Teletask, Bticino, Legrand, Schneider, ABB, Entrya etc. 

Nieuwbouw & renovatie

Zakelijk & particulier

Adres

Jannestraat 63,
3512 Stevoort

Telefoon

+32 (0) 478 78 03 64

Email

esap@stevoort.be