+32 (0) 478 78 03 64 esap@stevoort.be
Selecteer een pagina

Diensten

Als erkend installateur realiseren we de volledige elektrische installatie, van aansluiting en zekeringskast tot en met de stopcontacten, lichtpunten en armaturen, en dat voor zowel particulieren, handelszaken, KMO’s als bedrijven in heel Vlaanderen. Daarnaast bieden we ook andere diensten zoals de plaatsing van domotica, alarmsystemen, parlofoons, zonnepanelen en laadpalen.

Nieuwbouw

Op basis van de plannen van de architect werken we een offerte op maat uit en plaatsen we de volledige elektrische installatie van a tot z.

Renovatie

Ter plaatste analyseren we de situatie en bespreken we samen uw wensen en noden. Zo komen we tot een plan om uw droomhuis te realiseren.

Projectbouw

We werken regelmatig samen met grote aannemers voor de realisatie van woonprojecten of appartementsblokken.

Elektriciteit

Wij verzorgen de volledige elektrische installatie van uw woning of bedrijfsgebouw, van aan de zekeringskast tot in elke ruimte.

Verlichting

De verlichting bepaalt de sfeer in een ruimte. Wij adviseren zowel op vlak van functionaliteit, trends als design om de juiste sfeer te creën.

Domotica

Van het automatisch schakelen van de verlichting, tot het koppelen van rolluiken, poorten of verwarming, wij helpen u alles netjes te intergreren.

Bewakingssystemen

Met een camera- of alarmsysteem beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen diefstal en ga je met een gerust hart de deur uit.

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging is essentieel voor jouw woning of bedrijf en rookmelders zijn zelfs verplicht. Wij helpen jouw gebouw te beschermen.

Intercomsystemen

Wens je te kunnen zien wie er aanbelt, kies dan voor een parlofoon of intercom zodat je vanop afstand je deur kan bedienen.

Databekabeling

Een goede internetverbinding is afhankelijk van een stabiel netwerk. Kies daarom voor databekabeling doorheen het hele gebouw.

Zonnepanelen

Wij garanderen een perfecte installatie van uw zonnepanelen met enkel A-merken van onze Europese leveranciers met jarenlange ervaring.

Laadpalen

Elektrisch rijden is de toekomt. Wij installeren met zorg een betrouwbare laadpaal in uw voortuin, aan de gevel of in de garage.

Ons werk

Enkele recente projecten

Onze merken