ESaP ElektriciteitswerkenBij ESaP elektriciteitswerken kan je terecht voor heel wat verschillende diensten. Een overzicht van onze hoofdactiviteiten;


Nieuwbouw en Renovatie


Nieuwbouw

U kan bij ons terecht voor de volledige installatie in nieuwbouw woningen, appartementen of kleine industriële bouwwerken.

Ook indien u wenst te renoveren kan u een beroep doen op ons. Voor deze installaties werken wij steeds met kwalitatieve materialen van bekende merken zoals Niko, Bticino, Legrand, Vynckier, Schrack ea.


Een goede raad is om samen met je elektriciteitsplan ook een verlichtingsplan op te stellen. Wacht daar niet mee tot na de ruwbouwwerken. Anders ben je beperkt in je keuzemogelijkheden.


Verlichting


Verlichting omvat het leveren en plaatsen van een uitgebreide waaier toestellen en toepassingen


  • * Designverlichting voor woningen, kantoren, ...
  • * Buitenverlichting
  • * Industriële verlichting
Verlichting

De meest gebruikte merken vind je op de website van Cebeo Lightstudio.

Domotica en Alarmsystemen


Domotica is een besturingssysteem waarmee verscheidene technische installaties en functies met elkaar in verbinding worden gebracht en op elkaar worden afgestemd.

Dit geeft niet alleen een hoger comfort tot resultaat maar ook een zuiniger energieverbruik.


Domotica

Buiten het comfort, verscheidene lichtpunten bedienen met één schakelaar, de audio-installatie bedienen in meerdere kamers, kan domotica ook zorgen voor meer veiligheid.


Om uw installatie te automatiseren werken wij met het domotica-systeem Luxom, waarbij de mogelijkheden nagenoeg grenzeloos zijn.

Parlofonie en Videofonie


Parlofonie

Parlofonie is niet enkel iets voor wie in een appartement woont. Zowel voor de veiligheid als voor het comfort, wordt het steeds meer gebruikt in woningen.


Als u wilt zien wie er aan de deur is, kan u kiezen voor videofonie. Het is zelfs mogelijk op video op te nemen wie aanbelt. Op deze manier kan u achteraf altijd zien wie bij u is langs geweest.


Enkele van de gebruikte merken zijn Siedle, Bticino,...


Databekabeling


Databekabeling

Wij zorgen voor telefonie- en databekabeling in uw woning, kantoor of bedrijf. Meer en meer wordt databekabeling ook voorzien in de woning. Men kan probleemloos telefoon, tv en pc (netwerk/internet) voorzien in elke kamer.


Indien u bezig met met een nieuwe elektrische installatie is het zeker de moeite om dit even te bekijken. U gaat dit misschien niet meteen overal gebruiken, maar wanneer u het wil hoeft u niet meer te doen dan de telefoon, TV of pc in te pluggen.

Onderhoud en Herstellingen


Onderhoud van een elektrische installatie is niet enkel nodig voor de veiligheid maar kan je ook kosten van grote herstellingen besparen.


Onderhoud

Elke uitgebreide installatie moet ook door een erkend keuringsorganisme gecontroleerd worden. Wij zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk gebeurt.


Herstellingen worden bij ons steeds met de hoogste prioriteit behandeld. Voor onze installaties bieden wij een service binnen de 24 uur.

T I P SBespaar op uw elektriciteit- en gasfactuur.

Steeds goedkoper dan de andere energieleveranciers

op de huidige energiemarkt!!!

Klik op het logo van EUPHONY en maak een afspraak.

Wij komen graag bij je langs.


Euphony

_______________Enkele van onze Partners
Niko
Gardy
bticino
Legrand
Vynckier
Siemens
Honeywell