About Us!Erwin

Ik ben Erwin Santermans en in 2001 heb ik m'n eenmanszaak opgericht.


Bij mij kan je terecht voor kleine elektrische aanpassingen of herstellingen, tot volledige installaties, zowel particuliere alsook kleine industiële. Ook deed ik in verkoop en reparatie van electro-toestellen. Na een tijdje begon dit alles wat te grote proporties aan te nemen en zo was ik genoodzaakt om een vennootschap op te richten.


In 2008 werd de bvba ESaP boven het doopfond gehouden. De naam voor de bvba komt van de initialen van mijn naam en de P van Petra, mijn lieve vrouw.

Zij trekt de administratieve rompslomp wat naar zich toe zodat er voor mij wat meer tijd vrijkomt om onze klanten tevreden te stellen.


Petra

De nadruk van onze werkzaamheden is in de loop der jaren steeds meer komen te liggen op het uitvoeren van elektriciteitswerken.

Hierdoor hebben we de verkoop en reparaties aan bruin- en witgoed afgestoten en houden we ons daar niet meer mee bezig. Enkel wegens gebrek aan tijd.


Het feit dat ik op iedere werf persoonlijk aanwezig ben, overtuigd me ervan dat alle wensen die ik samen met de klant afspreek ook worden nagekomen.


Op de pagina realisaties krijgt U reeds een kleine impressie van ons werk te zien.


Hopelijk kunnen wij U in de toekomst verder helpen om zo al uw dromen te verwezenlijken.ESaP elektriciteitswerken de betere installatie aan de beste prijs!!!

T I P S


Bespaar op uw elektriciteit- en gasfactuur.

Steeds goedkoper dan de andere energieleveranciers

op de huidige energiemarkt!

Klik op het logo van EUPHONY en maak een afspraak.

Wij komen graag bij je langs.


Euphony

_______________


Enkele van onze PartnersGardy
Legrand